Πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστείτε στο ραντεβού εξυπηρέτησης ή/και ακυρώσετε την τελευταία στιγμή, διατηρούμε το δικαίωμα να παρακρατήσουμε την κατάθεσή σας ως χρέωση μη εμφάνισης. Σε περιπτώσεις όπου αυτό μπορεί να συμβεί για λόγους εκτός ελέγχου του πελάτη, όπως ακυρώσεις πτήσεων την τελευταία στιγμή ή μη ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι, δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων της κατάθεσής σας.

ΔΕΝ υπάρχει χρέωση ακύρωσης, δηλαδή επιστρέφεται το 100% του καταβληθέντος ποσού (προκαταβολή ή ολόκληρο το ποσό), αρκεί να ακυρώσετε την κράτησή σας τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την ημερομηνία εξυπηρέτησης.

Πέρα από το παραπάνω όριο ακύρωσης των 48 ωρών, ΔΕΝ θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων. Εάν, ωστόσο, αποτύχετε να προσέλθετε στο ραντεβού σας, για λόγους πέρα από τον έλεγχό σας ή ανωτέρας βίας, που σχετίζονται με τη λειτουργία της αεροπορικής εταιρείας ή του κρουαζιερόπλοιου σας, όπως απεργίες, επικρατούσες καιρικές συνθήκες, μηχανικές βλάβες κ.λπ., θα σας επιστραφεί το 100% του το καταβληθέν ποσό.

Σε κάθε περίπτωση, εάν η ημερομηνία ακύρωσης απέχει τελικά περισσότερο από 2 μήνες από την ημερομηνία που πραγματοποιήσατε την κράτησή σας, είναι πιθανό τρίτοι πάροχοι, όπως εταιρείες πιστωτικών καρτών, PayPal κ.λπ. να επιβάλλουν σχετική χρέωση .

Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή, όταν προκύψουν λόγοι πέρα από τον έλεγχο του προμηθευτή, όπως απεργίες, επικρατούσες καιρικές συνθήκες, μηχανικές βλάβες κ.λπ. Σε αυτή την περίπτωση θα ειδοποιηθείτε άμεσα μέσω της διεύθυνσης email που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και η πληρωμή σας θα επιστραφεί κατά 100%.